KONG GRIMMS HEVN

Kong Grimms hevn

EDWARD RUBIKONS MYSTERIER

KONG GRIMMS HEVN

Forfatteren er Aleksander Kirkwood Brown. Han liker ting som monster og mysterier. Boken er illustrert av Andreas Iversen, og den ble gitt ut i 2016 og har 109 sider.

Boka handler om at Edward Rubikon og vennen Kasper som skal redde pappaens jobb, han jobber på festningen. På natta sniker Edward og Kasper seg ut. De skal sjekke hva som skjer på festningen. Først går de ned i kjelleren der det er et hemmelig rom som bestefaren hans har bygget. Der har bestefaren lagret noen våpen som han har laget selv. Edward har også laget noen våpen. Deretter drar de til festningen hvor de møter på tre snille spøkelser. Det ene spøkelset sa at de skulle følge etter han. De følger etter spøkelset og mange spennende ting skjer.

Positivt

Det som er bra med boka er at det ikke er så mye tekst og at bildene passer til teksten. Det er lett å forstå hva de mener, og de forteller om hovedpersonene på en bra måte i begynnelsen av boka. Forsiden passer bra til boka.

Negativt

Det negative ved boka er at det var kanskje litt for enkel handling for en 11 åring.

Anbefaling

Boka passer til de som ikke liker så mye tekst, og for de som liker tegneserier. Jeg synes tegningene var fine med mange detaljer. Boka passer til ca. 7-8 alderen og jeg gir den terningkast 5.

Skrevet av Eirik i 6A.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s