Kong Grims Hevn

Kong Grimms hevn

Kong Grims Hevn

Kong Grims hevn er skrevet av Alexander Kirkwood Brown. Illustratøren heter Andreas Iversen og forlaget er Cappelen Damm.

Alexander Kirkwood Brown er født i 1984. Han har skrevet mange barnebøker. Han har også skrevet manus til «Askeladden i Dovregubbens hall».

Boka handler om to gutter, Kasper og Edward. Kasper er morsom, men Edward er ganske kjedelig. Edward og Kasper skal på festningen fordi at de hører at noen har funnet en grav. De drar opp på festningen om natten for at de ikke skal bli sett. På festningen hører de noen som bråker. De går inn dit, og der er det spøkelser. De ødelegger og prøver og ta tingene deres. Det er Kong Grim som har sendt dem. Han vil herske over byen, men da trenger han septeret. Han får tak i septeret, og han sender hærer med riddere ut mot byen. Kasper og Edward må stoppe han.

Jeg likte at boka var en blanding av tegneserie og vanlig bok. Jeg likte også at Kasper er morsom. Jeg syntes også at forsiden var kul fordi at det var bilde av en borg.

Det jeg ikke likte ved boka var at man visste hva som skulle skje i boka.  Når det skjedde noe, skjedde ofte det samme. Tegningene var også ganske enkle, og derfor syntes jeg boka var ganske kjedelig.

Jeg anbefaler ikke boka fordi den var kjedelig.

Skrevet av August i 6A.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s