LARS ER LOL

Lars er lol

LARS ER LOL skrevet av Iben Akerlie.

Lars er LOL er skrevet av Iben Arkelie og ble utgitt år 2016. Boka er på 230 sider. Akerlie er en skuespiller og forfatter og ble født i 1988. Lars er LOL var den første boken hennes.

Boken handler om en jente som heter Amanda og resten av klassen. Hele skolen er tilbake etter sommerferien. Alle jubler og snakker om hva de har gjort. Når de går inn i klassen blir det helt stille fordi de skal få vite noe viktig. Læreren sier at de kommer snart til å få små nusselige førsteklassinger som fadderbarn. Alle blir glade og begynner å snakke om det. Når alle snakker om det og er opptatt, kommer læreren og spør om Amanda kan bli med ut på gangen. Amanda svarer ja. Læreren tar Amanda ut på gangen og Amanda får hundre tanker om hvorfor hun må være med ut. Når Amanda får vite om saken blir hun forvirret og deppa. Saken er at Amanda ikke skal få en søt liten nusselig førsteklassing som fadderbarn. Hun skal få den jevngamle Lars med Downs syndrom som skal begynne i klassen til Amanda og da starter problemene.

Jeg likte boka fordi at hovedpersonen Lars hadde Downs syndrom og han var helt unik og annerledes. Boka var annerledes sammenlignet med andre bøker jeg har lest, fordi at det er få bøker som handler om barn med Down syndrom. Boka var også lett å forstå.

Det jeg ikke likte med boka var at jeg kjedet meg ofte når jeg leste, og spenningen sluttet veldig raskt. Det andre var at alt det kule skjedde midt i boka og i slutten av boka, det burde være spredd mer utover. Jeg syntes det ikke skjedde noe spesielt i boka, og det var lett å gjette seg fram til hva som kom til å skje.

Jeg gir boka terningkast 4 fordi at boka ikke holdt på spenningen. Jeg anbefaler boka for tålmodige lesere.

Skrevet av Julia 6A

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s