TV-krigen

TV-krigen

TV-krigen

«TV-krigen» er skrevet av Bjørn Ingvaldsen. Den er utgitt i år 2016 av Gyldendal og er på 132 sider. I serien finnes også «Nissekrigen» og Ingvaldsen har tidligere også skrevet «Ja, da ja, da ja, da» og mange andre bøker.

Boka handler om to gutter, Ikaros og Dick. Ikaros er fattig, men vil bli rik. Dick har vært rik, men er fattig. De samarbeider for å finne noe de kan tjene masse penger på. Ideer har de bøttevis av, det er bare et lite problem, det viser seg at ikke alle ideene er like gode likevel. I hvert fall ikke hvis bestefaren til Ikaros, Begraveren og Isprinsessen er en del av planene. Men mye endret seg når den nye TV-stasjonen åpnet…

Jeg likte at spenningen bygget seg opp, sakte men sikkert. Da synes jeg det blir mer spennende når noe skjer. Dette ender noen ganger i latter.

Jeg syntes boka var bra, men mange ville sannsynligvis syntes at det tok for lang tid før spenningen begynte, og ville nok derfor legge fra seg boka ganske tidlig.

Jeg synes ikke forsiden var så bra, fordi det var lite farger og den sier ikke så mye om handlingen i boka. Det ville kanskje sett bedre ut hvis illustratøren tegnet hovedpersonene på forsiden da det ikke er flere bilder i boka.

Jeg anbefaler boka for tålmodige lesere på ca. 9 år og oppover. Jeg gir boka terningkast 5.

Athena, 6A

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s