Vikarlærer Aalbus kosetime

Vikarlærer Aalbus kosetime

Bokanmeldelse av «Vikarlærer Aalbus kosetime» skrevet av Ragnar Aalbu.

Boka er et vikaropplegg skrevet av en som er vikar for vikaren. Det er et vikaropplegg inndelt tilfeldig i ulike fag som f.eks matte og mat og helse. Oppleggene til vikaren gir ofte ikke mening, og mange av dem er alt for lette. Boka er delt inn sånn at man ikke trenger å lese den fra første til siste side, men kan bla litt fram og tilbake. Vi savnet sidetall for det hadde gjort det lettere å vite hvor man var hvis man la fra seg boka. Uten sidetall var det litt vanskelig å finne fram.

Boka var ganske morsom og hadde mange humoristiske bilder og morsomme tekster. De morsomste sidene var der det ble tullet med fakta, og det ble beskrevet med både bilde og tekst. Spesielt morsomme var sidene med «Statlig informasjon for barn og unge», og der det ble tullet om mat «På skolekjøkkenet». Det er også gøy når man går litt over streken, som der en gutt spør vikarlæreren om hva banning er, og vikarlæreren banner så mye at det må sensureres.

Sidene med mye tekst var kjedelige, spesielt «Stillelesing spesial». Historien var ikke noe spennende fordi det ikke skjedde noe. En i gruppa hoppet over de sidene fordi det var vanskelig å henge med.

Tror det er meningen at man skal kjøpe boka fordi det er sider der man kan tegne og skrive, og vi fikk veldig lyst til å gjøre det.

Vi likte boka fordi den var litt annerledes. Det er en tullete bok som utgir seg for å være en faktabok og minner om en bildebok. Den skilte seg ut fra andre bøker vi har lest, og det er bra. Vi liker korte bøker med mange bilder og humor. Denne var det gøy å lese, så denne boka kunne gjerne vært litt lenger. Vi gir den terningkast 5!

Skrevet av Eirik, Alfred og Dennis i 6A.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s