VIKARLÆRERVIKAR AALBUS KOSETIME

Vikarlærer Aalbus kosetime

VIKARLÆRERVIKAR AALBUS KOSETIME

Boken er skrevet og illustrert av Ragnar Aalbu, og den ble utgitt i 2016. Ragnar Aalbu har også skrevet mange andre bøker som for eksempel «Krokodille i treet». Boken er et vikaropplegg som vikarlærer vikar Aalbus har laget. I vikaropplegget er det mye fakta som ikke stemmer, som for eksempel da klassen hadde om kjøtt på skolekjøkkenet.

I boken er det ikke så veldig mye tekst. Dette gjør boken litt for lett, og man blir veldig raskt ferdig. Jeg likte boka veldig godt og skulle derfor gjerne hatt mer tekst. Boken har veldig mange bilder og har barnslig humor, noe jeg liker. Den har også noen tegneserier. Av og til i boka svarer Aalbus på noen spørsmål som elevene har stilt, dette gjør boken mer morsom. Bildene gir av og til informasjon man ikke finner i teksten, det liker jeg også!

Denne boken passer til de som liker barnslig humor og tegneserier. Liker man bilder og lite tekst er det en bok for deg. Boken burde hatt litt mer tekst. Jeg syntes denne boken burde bli med i bokslukerprisen. Jeg gir den terningkast 5!

Skrevet av Truls i 6A.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s