Arvingene

Arvingene

Arvingene skrevet av Gareth P. Jones

De foreldreløse tvillingene Lorelli og Ovid har så lenge de kan huske prøvd å drepe hverandre. De vet ikke hvor lenge de har holdt på med dette, eller hvem som startet det hele. Det de vet er at det er mange penger etter foreldrene deres, og på 16 årsdagen vil de arvene dem. Begge vil ha pengene for seg selv.

Etter mange år med drapsforsøk er begge så slitene av å passe seg, så de inngår en fredsavtale. De skal slutte å prøve å drepe hverandre. Allikevel fortsetter alle de utspekulerte fellene, og Lorelli og Ovid skyller på hverandre. Hvem av dem er det som ikke holder fredsavtalen?

Det flytter ganske samtidig en advokat og hans sønn inn på herregården sammen med dem. Han skal ordne noe med arven fra foreldrene til de to barna. Lorelli forelsker seg i sønnen, og Ovid blir både sjalu og sint. Han skylder på henne, og mener det er hun som fortsetter å drepe han, selv om de har avtalt å slutte med det.

Hvem lærte dem opp til å drepe hverandre? Hvem er det som prøver å ødelegge for dem? Hvem dør først? Og ikke minst, hvem arver hele formuen?

Vi elsker denne boken, den er kjempespennende. Det dukker opp mange spørsmål, og når man har fått svar på det ene, dukker det opp et annet. Vi liker at de har så mange kreative og rare måter å drepe hverandre på. Det skjer nye uventete ting hele tiden. Det handler mye om å stole på hverandre, og kan tvillingene det når noen fortsetter å lage feller, selv etter at de har inngått en fredsavtale? Personene er morsomme, og de lager mange kreative feller.

Boken er spennende og morsom, Den er vanskelig å legge fra seg, for hvert kapittel avsluttes med en cliffhanger, og da får man bare lyst til å lese videre. Vi gir boka terningkast fem.

Pernille og Nora 6B

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s