En bror for mye 

En bror for mye

En bror for mye 

Tittel: En bror for mye

Forfatter: Linde Hagerup

Utgivelsesår: 2016

Forlag: Cappelen Damm

Linde Hagerup er født 4 juli 1968 og er en norsk forfatter. Hun debuterte som forfatter i 1999. Hun har skrevet bøker for både barn, ungdom og voksne.

Boka handler om Sara og familien hennes som må ta vare på en gutt som heter Steinar. Steinar er sønnen til bestevennen til mammaen til Sara. Mammaen til Steinar døde og Steinar hadde ikke et sted å dra. Sara liker ikke å ha en ny bror, derfor kommer Sara med en idè som kan endre alt.

Jeg syntes boka var veldig bra. Den hadde nok skrift på sidene og det likte jeg. Jeg likte at boka var alvorlig . Jeg likte også at hun startet med å være slem mot Steinar, og så ble hun snill. Jeg likte også at hun bytta kjønn. Videre likte jeg at hun ville være Alfred foran Steinar, og Sara på skolen og der hvor Steinar ikke var. Boka var litt annerledes, og det likte jeg godt. Jeg syntes at forsiden var litt kjedelig og kanskje litt barnslig. Dette gjorde at jeg  trodde at den var for små barn, men boka passer for barn i sjette klasse på grunn av den alvorlige handlingen. Jeg vil gi boka terningkast fem og en halv fordi jeg likte alt bortsett fra forsiden.

Skrevet av Sofie Ø i 6A.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s