Familieforbannelsen

familieforbannelsen

Familieforbannelsen skrevet av Gareth P. Jones

Boken handler om Marielle som bor sammen med moren sin. Hun tror ikke hun har noen annen familie, men en dag gråter moren hennes, og Marielle får vite at hun har en mormor som nettopp døde. Marielle og moren må reise for å være med i begravelsen. I begravelsen møter Marielle alle søskenbarna sine. Marielle synes de oppfører seg litt rart mot henne. De stirrer, og hun får en ekkel følelse. Søskenbarna hennes bærer på en mørk hemmelighet. De er rammet av en familieforbannelse. For å bli rammet av forbannelsen må man bli bitt av en som har den. Marielle prøver derfor å beskytte babyen i familien, som fortsatt har gått fri.  Men det viser seg også at mormoren ikke falt ned trappen og brakk nakken, som de trodde, men at hun døde på en helt annen måte.

Boken er ganske kjedelig på starten. Det er for lite spenning. Det tar litt tid før man får vite om familiehemmeligheten, og da virker historien uten mening. Når vi får vite om hemmeligheten blir det spennende og ekkelt, men det tar for lang tid. Det er også litt mange karakterer med, så det er litt vanskelig å følge med på hvem som er hvem.

Slutten er ganske spesiell, og det gjør boken hemmelighetsfull, og du får lyst til å lese mer. Mariell får et valg, og det hun velger er ganske overraskende. Boken er ganske ekkel, men det er også det som gjør den spesiell og spennende.

Siden boken var litt kjedelig i starten får den terningkast fire. Hvis man holder ut de første kapitlene blir boken bra etter hvert.

Ina 6C

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s