Fangarmer

Fangarmer

Fangarmer av Tore Aurstad

Boken er basert på en bok gitt ut i 1928 som heter The Call of Cthulhu. I Fangarmer fortsetter historien om havmonsteret Cthulhu. Året er 1925, og det eldgamle havmonsteret er vekket til live. En gutt i Oslo har nøkkelen som kan lukke igjen døra til havmonsteret. Det kommer noen fra London for å hente gutten, og de tar han med til en øy der monsteret bor. Han må nemlig prøve å lokke monsteret tilbake der det bor og låse døra. Øya monsteret bor ligger i nærheten av Sørpolen, men er ikke avmerket på noe kart. Ferden dit blir både vanskelig og farefull.

Boka er spennende, men litt treig i starten. Den er spennende fordi det dukker opp mange farer og prøvelser på vei til øya, og på øya. Før båten de skal reise med drar fra Oslo, dukker det opp Torsketryner overalt. De er monsterets tjenere, og de prøver å stanse båten og drepe kapteinen. Hovedpersonen er lett å like, og han er både snill og modig.

Jeg gir boken terningkast fem fordi den er spennende og lett å lese. Det skjer ikke så mye i starten, så man må være litt tålmodig. Etter hvert blir den veldig spennende.

Oskar 6C

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s