Ferrarimysteriet

Ferrarimysteriet

Ferrarimysteriet av Anne-Gro Sæther

Ferrarimysteriet er skrevet av Anne-Gro Sæther. Anne-Gro Sæther er født i 1972 i Fredrikstad. Til vanlig er hun speditør i transportbransjen, men hun har de siste årene hatt faste oppdrag som frilansskribent. Denne boken er skrevet i 2016 ved LIV forlag.

Ferrarimysteriet handler om Kim, Ludvik og Luna som prøver å løse mysteriet med ferrarien. De har sett at lastebilen ferrarien kom med kjørte inn i bytunnelen, og da bilen kom ut igjen var ferrarien borte. I tillegg har en av vennene til bestefaren til Kim blitt sporløst borte. Når vennene leter etter ferrarien blir de truet av MC-typer og møter andre store og skumle utfordringer.

Jeg likte godt at boken var spennende, og at det var mye som måtte løses før det endelige svaret kom. Jeg likte også at når det skjedde noe alvorlig var det veldig gode beskrivelser så jeg fikk et klart bilde av det som skjedde. Jeg likte ikke at det alltid var noe som skjedde, det ble noen ganger litt vanskelig å henge med.

Jeg likte boken generelt, den var spennende, men det var noen ganger litt vanskelig å henge med. Jeg gir boka terningkast fem.

Skrevet av Nora i 6A

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s