GJENFERDET PÅ HEIMVIK GODS

Gjenferdet på Heimvik gods

GJENFERDET PÅ HEIMVIK GODS

Gjenferdet på Heimvik gods er skrevet av Lars Mæhle og er den tredje boka i serien om Siri og Max. Den er tegnet av Thomas Kirkeberg og utgitt av Cappelen Damm i 2016. Temaet i boka er krim.

Lars Mæhle ble født 6. januar 1971, han er en barne- og ungdomsforfatter. Han har mottatt priser som blant annet Uprisen og Fabelprisen.

Boka handler om Siri og Max som er i 60-årslag til rikingen Alf Jardar. Han forklarer at det er en person som driver og stjeler verdifulle kunstskatter fra rikinger rundt om i verden. Alf frykter at han blir det neste offeret, og riktig nok; det blir han. Han er sikker på at en av gjestene er skurken, men hvem? Det er opp til Siri og Max å finne ut?

Det jeg liker med boka er forsiden. Den er bra tegnet og funker bra som forside, fordi den ser spennende ut, noe som gjør at flere kjøper boka. Jeg liker også at boka blir spennende mot slutten, men utenom det er det ikke mye positivt med boka. Jeg likte ikke at forsiden fikk boka til å se bra ut, (det var den ikke) det var alt for mange personer med i boka, som gjorde at jeg ikke helt klarte å holde styr på hvem som var hvem. Til å være en spenningsbok er den ikke særlig spennende, det skjer nesten ingenting før mot slutten. Jeg likte heller ikke at det nesten ikke var tegninger, men dette er bare min mening.

Konklusjonen min er at boka er elendig! Ja, jeg er litt hard, men jeg likte IKKE denne boka. Jeg gir den terningkast 1.

Skrevet av Dennis i 6A.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s