Kokkekaos

kokkekaos

Kokkekaos

Kokkekaos er andre bok i serien Verdens kuleste gjeng, en serie skrevet av Maja Lunde

Ivan, Helena, Alfred og Bjørg mener selv de er verdens kuleste gjeng, i hvert fall Helena mener det. Og noe av det viktigste for dem er å bli så kule, eller kulere, enn de mest populære i klassen.

En dag har de mest populære plutselig blitt veldig matinteresserte. De er inspirert av superkokken Kjell Charlie som har et matprogram på tv.  De har med seg noen helt spesielle matpakker på skolen, noe som får verdens kuleste gjeng til å reagere. Verdens kuleste gjeng vil konkurrere mot de populære i å lage mat, og de vil slå dem. Først prøver de å utkonkurrere dem med at det kommer kelnere med fat som leverer mat til dem på skolen, men alle er allikevel opptatt av matpakkene til de populære. Så Får moren til Helena en ide om hvordan de kan få det til. Hun ringer Kjell Charlies manager og ber dem komme til skolen for å lage neste program, og med det er kokkekampen i gang, med veldig mye kaos?

Boken er veldig spennende og morsom. Det er Bjørg som er fortellerstemmen, men vi blir like godt kjent med alle personene fordi alle er beskrevet på en god måte. Personene er veldig forskjellige, og jeg liker dem alle sammen. Alle har spennende personligheter som det er gøy å lese om. De populære er ganske snille, og når verdens kuleste gjeng tror de har klart å vinne over dem, så har de alltid en ny plan på gang som utkonkurrerer det verdens kuleste gjeng finner på. Bøkene henger fint sammen, så det er morsomt å lese de neste bøkene også.

Boken passer for de som liker morsomme bøker og er i alderen 9-13 år. Jeg gir den terningkast 6.

Sandra 6C

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s