Lars er LOL

Lars er lol

Lars er LOL

 Lars er LOL ble utgitt i 2016 av Aschehoug og er på 231 sider. Boken er skrevet av Iben Akerlie, hun er en norsk forfatter som ble født 5 mars 1988. Iben Akerlie er forfatter og skuespiller. Hun har blant annet spilt i Mammon.

Handlingen foregår om sommeren første skoledag etter ferien og handler om Amanda som er en veldig usikker jente. Hun bryr seg veldig mye om hva andre sier og mener om henne. En dag skal alle få utdelt fadderbarn. Amanda gleder seg til og få utdelt en søt liten førsteklassing, men istedenfor får hun Lars med Downs syndrom på lik alder som de andre. Lars skal starte på skolen og trenger litt ekstra hjelp. Etter hvert starter noen en mobbeside på nett om Lars. Amanda vil egentlig hjelpe ,men til slutt er det hun som ødelegger alt.

Jeg synes det var en veldig bra bok. Man blir glad i hovedpersonene og vil det skal gå bra. Boka er morsom , men alvorlig på samme tid. Det gjør også at boka blir mer realistisk og man kan forestille seg det som skjer. Jeg lurte alltid på hvordan det skulle gå. Slutten var ikke for åpenbar og raste ikke av gårde.

Jeg likte ikke forsiden så godt i begynnelsen, men den gir mening etter at du er ferdig med boken.

Jeg anbefaler boken veldig. Den passer for alderen 8-12 år. Jeg gir den terningkast fem.

 

Skrevet av Maike i 6A.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s