Salto

salto

Salto skrevet av Taran Bjørnstad

Boken handler om klasse 7C, om forskjellige personer i klassen, og hva som skjer med dem. Det er noen av eleven i klassen som forteller sine historier, og som vi blir bedre kjent med enn de andre. Det er blant annet om Pål som flytter til utlandet og får e-poster av kjæreste og bestevenn i klassen. Simen som sliter med mange kviser, og Sara som er forelsket i to på en gang. Boken handler om livet, om hvordan det er å være 12-13 år.  Den er om sorg, glede, forelskelse, savn, vennskap og mobbing.

Vi synes boken er veldig bra. Vi liker bøker om livet og kjærligheten, og det skjer ting som kunne ha skjedd i vår klasse. Det er derfor lett å identifisere seg med personene i boka. Det er fint at det er litt korte ulike historier som samtidig henger sammen.  Det gjør boken lettere å lese. Siden historiene er forskjellige, og det både er gutter og jenter som forteller, kan både gutter og jenter lese den. Hendelsene er hverdagsdramaer som man kunne opplevd selv.

Salto er en bra bok som alle kan lese fordi den handler om hvordan det kan være i egen klasse. Vi gir den terningkast fem.

Maria A. og Martha 6B

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s