SJØORMGÅTEN

sjøormgåten

SJØORMGÅTEN

JØRN LIER HORST

Sjøormgåten er skrevet av Jørn Lier Horst. Horst har jobbet i politiet, og han jobbet som spesialetterforsker. Han ble født 27.02.1970. Boken er gitt ut av Kagge Forlag og den kom i 2016. Boken er på 147 sider.

Boka handler om tre barn, Cecilia, Leo & Une. De bor i Skutebukta og de liker å løse mysterier. En dag skjer det noe rart på pensjonatet til faren til Cecilia. En dame blir bitt av en edderkopp. Hun sier noen merkelige ord. De skjønner det er et hint. Nå får de et mysterium å løse. De finner en orm på stranda. De tror det har noe med edderkoppen å gjøre.

Jeg likte boka fordi den beskrev personene godt, og den var alltid spennende. Den hadde mange overraskelser og du måtte tenke hele tiden. Forsiden passet til teksten og det var stor nok skrift i boka. Det var ikke stygg språkbruk, noe jeg syntes var bra, men den hadde ikke bilder. Jeg skulle gjerne ønske at det var noen bilder innimellom for eksempel av sjøormen og edderkoppen.

Jeg ville anbefale boka fordi den alltid var spennende og det skjedde ting hele tiden. Jeg syntes den passer for alle, spesielt de som liker mysterier. Jeg gir den terningkast 5 ½.

Skrevet av Edgar i 6A.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s