Gjenferdene på skolen

Gjenferdene på skolen

Gjenferdene på skolen

av Arne Svingen, Gyldendal, 2017

Boka handler om en klasse som skal overnatte på skolen. Læreren forteller dem en historie om at skolen har vært et sykehus for lenge siden. En gutt som ble lagt inn, som het Randolf, var helt vill og gal. De måtte binde han fast, men han ble borte. En sykepleier lette etter han i kjelleren, og sykepleieren forvant også. Det var blodsprut i taket i kjelleren.

Etter at klassen har sovnet våkner Marte og ser at ingen er der. Hun blir litt redd og begynner å lete etter dem. Hun finner dem i kjelleren, og de er helt stive, både elever og lærere. Marte går inn i kjelleren, og der er det blod. Der er også Randolf. Marte har et smykke rundt halsen. Smykket er magisk, og kan hjelpe henne. Smykket har hun fått fra oldemoren. Det var oldemoren som var sykepleieren som forsvant.

Boka var ikke så skummel, men den var skikkelig spennende. Det var spennende at hele klassen og læreren ble helt stive, at der var en skygge der, og at Marte måtte lete i kjelleren Det var noen vanskelig ord å lese. Jeg gir boka terningkast 6.

Samiya 6C

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s