Edward Rubikon: Den siste halloween

Den siste halloween

Edward Rubikon: Den siste halloween

av Aleksander Kirkwood Brown og Andreas Iversen (ill.), Cappeken Damm, 2017

Edward, Kasper og Nadira er en liten gjeng. Nadira er ganske ny i klassen. Første likte de henne ikke, men nå er hun en del av gjengen. De gleder seg til å feire halloween. Nadira har aldri feiret det før. Dessverre har den lille byen de bor i bestemt at halloween er avlyst. Pynten er gjemt, og skolen skal istedenfor feire en HalloVenn-fest med sunn mat og koselige kostymer. Den lille gjengen blir skuffet, men bestemmer seg for at det er bedre enn ingenting, og går på festen. Der finner de en piñata de håper er full av godteri, og blir veldig skuffet når det viser seg at den er full av grønnsaker. Plutselig hører de noen rare lyder utenfor, og de går ut for å sjekke. De ser noen skumle skapninger på rare hester, som tar med seg Kasper og rir av gårde. Edward og Nadira leser i en bok om hvorfor Kasper ble bortført. Det er noen råd i boka om hvordan de kan få han tilbake som de prøver å følge.

Den siste halloween var en bra bok med mye spenning. Den var vanskelig å legge fra seg fordi jeg hele tiden hadde lyst til å lese videre. Det var gode beskrivelser som gjorde det lett å leve seg inn i handlingen. Den var ikke så skummel, men spennende og underholdene.

Tegningene gjorde historien mer spennende. Det var fint å se den verden og de personene som var med. Jeg likte godt tegningene, og at det var en blanding av tekst og tegneserier.

Boka var bra fordi den hadde mye handling og spenning. Jeg gir den terningkast 5.

Maren 6C

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s