VERDENS VERSTE VENN

Basic CMYK

VERDENS VERSTE VENN

-En humorbok om et viktig tema

av Marius Horn Molaug, illustratør Kristoffer Kjølberg, Gyldendal, 2017

Hvordan føles det å miste bestevennen sin? Det får Ruben smake på. Det begynner en ny gutt i klassen, som kan gjøre syke skateboard-triks på toppen av et tog i fart. Det tar ikke lang tid før Kent velger den nye gutten fremfor Ruben. Ruben blir helt venneløs og må lage en utspekulert plan for å få Kent tilbake.

Selv om boka er i en humorserie, handler den mer om vennskap enn de de tidligere bøkene i serien. Den var vanskelig å legge fra seg, siden det skjedde ting hele tiden. Boken stupte rett inn i handlingen og ble derfor aldri kjedelig. Det var også mange bilder som gjorde at boka var enkel å forstå, og lett å lese. Selv om boka er i en serie, går det fint å lese den uten å ha lest de andre bøkene i serien.

Jeg likte boka fordi jeg synes boka var humoristisk og underholdende fordi det skjer masse gøye ting hele tiden, samtidig som boka beholder fokus. Jeg synes også boka var vakker fordi den handler om vennskap og utfrysning. Jeg synes også boka var actionfylt fordi det var masse actionfull humor.

Jeg gir boka terningkast 5.

Denne anmeldelsen er skrevet av Kai 6A

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s