Randulle og legendene

Randulle

Randulle og legendene

av Stine Hartmann, Cappelen Damm, 2017

En bok for deg som liker Gaming og YouTube.

Randulle og legendene er en fakta og biografi om Sander Austad Dale

Kort om boken: Randulle aka Sander Austad Dale driver en YouTube kanal med ca 80 000 abonnenter. I boka skriver Sander litt om sitt liv, litt om YouTube og hvordan kjendislivet er.

Han snakker for eksempel om hvordan han ble gjenkjent på en restaurant i Tyskland.

Sander forteller også om hvordan skolen kom i veien for YouTube og hvordan han måtte prioritere YouTube foran venner og fotball. Sander forklarer også om livet før YouTube, og innrømmer også at drømmen hans som barn var å bli stor YouTuber. Sander forklarer også om hvordan han kom på navnet Randulle, det startet med at han hadde satt sammen navnet sitt Sander og Daler til Sandal, men siden vennene hans hadde en R på slutten så endret han det til Randall. Men etter hvert bestemte han seg for å gjøre om navnet til Randulle.

Jeg syntes at boka er viktig for mange fordi at du kan lære mye om YouTube og hvordan man lykkes. Jeg syntes også at boka var veldig underholdende fordi at han skriver veldig mye engasjerende om sitt liv og om sin YouTube kanal. Boka var også veldig interessant fordi at han også snakket også om hvordan han ble Arsenal og Odd supporter.

Jeg vill anbefale denne boken for både jenter og gutter, fans av Randulle og for Gaming og YouTube interesserte, men den kan også passe for andre fordi han snakker også veldig mye om livet sitt.

Jeg vil gi boka terningkast 6.

Jonas 6A

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s