Gjenferdet på skolen

Gjenferdene på skolen

Gjenferdet på skolen

av Arne Svingem, Gyldendal, 2017

Boken handler om en jente som heter Marte som skal overnatte på skolen med resten av klassen. Hun våkner plutselig opp på natta, og ser at resten av klassen ikke er i sovesalen lenger. Hun reiser seg opp og skal begynne å lete etter de andre. Hun finner dem ikke! Tidligere hadde læreren til Marte og resten av klassen hennes, fortalt en fortelling… Den fortellingen fikk Marte til å gå ned i kjelleren på skolen. Og nede i kjelleren ser hun noe litt rart og spesielt…

«Gjenferdet på skolen» er en grøsserbok.

Jeg synes boken var veldig spennende fordi forfatteren skrev sånn at man så skikkelig for seg akkurat hva som skjedde, og jeg følte at det på en måte skjedde noe i boken hele tiden. Og boken var så spennende at jeg ikke klarte å legge fra meg boka. Og jeg levde meg skikkelig inn i fortellingen.

Den var skikkelig bra på starten, den var skikkelig bra i midten av boken og mest bra på slutten. Det eneste jeg synes var litt dumt var at boken var så kort. Så man fikk veldig lyst til å vite hva som skjer videre og hva de andre bøkene i serien handler om.

Jeg anbefaler skikkelig denne boken til andre mellom 8-12 år. Hvis du leser denne boken vil du absolutt synes den er kjempebra! Jeg gir gjenferdet på skolen terningkast 5!!

Skrevet av Nelly 6A

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s