ZombieLars

zombielars-bok-1

ZombieLars av Gisle Halvorsen og Thomas Seeberg Torjussen

Lars er levende ulevende, far er zombie og mor er vanlig. Han flytter til Bekkebakken der alle hater folk som er annerledes, fremmede. Ham får noen venner, og blir også forelsket. Når levende ulevende blir forelsket kan de kjenne ting å dø. Før han ble forelsket kunne Lars hoppe ned fra fjerde etasje og bli kastet foran en truck å overleve. Når han nå har følelser blir han menneskelig og kan dø.

Vi likte humoren i boka, at ting er snudd på hodet, sånn som at læreren sier stygge ord i klassen man ikke bør si, som nigger og hottentott. Lærere skal jo ikke si sånt. Synes også at det er gøy at de som ikke vil ha de fremmede der virker dumme, og ikke kan skrive riktig engelsk, men skriver feil på vegger og plakater.

Likte at det er flere som er fremmede, og at Lars får venner som er heks og Ninja. Det var bra at det var litt kjærlighet og ikke bare action.

Tegningene var fine og veldig detaljerte. Noen var veldig ekle, spesielt av rektor, så jeg (Eirik), måtte ha en post-it lapp over henne.

Vy synes boka er bedre enn serien. Man kan kjenne igjen noen av scenene fra serien, men det var bedre å lese om dem, da skjønte man mer.

Boka var veldig bra. Den stopper midt i, og man blir fristet til å lese nummer to. Vi gir den terningkast 5.

Eirik og Emil 6D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s