Verdens verste fotballag 

Verdens verste fotballag

Verdens verste fotballag av Marius Molaug 

Boka handler om Ruben og Kent som skal være med på en skolecup. Rektor er trener, men de prøver å bli kvitt han fordi han er så streng, og fordi han bare lar guttene spille selv om to av jentene, Iben og Lotte, er mye bedre. De skal møte et lag fra en annen skole, der en dame er rektor, og som også er trener for skolens fotballag. Under treningskampen mellom de to lagene krangler de to rektorene med hverandre om ballen, og rektoren til Ruben og Kent blir så sinna at han blir helt rød på ørene. For å bli kvitt de to kranglete rektorene under finalekampen Lage Ruben, Kent og de to jentene falske lapper der rektoren deres ber rektoren på det andre laget på date i gymsalen når finalekampen skal være. 

Boka var veldig morsom og bra sånn som alle de andre Verdens verste bøkene. Det er morsomt når Kent overnatter hos Ruben og de spiller FIFA og bruker navn fra kjente og gode fotballspillere, Kentonaldo og Rubenaldo, når de egentlig ikke er noe gode til å spille. Kent har fem meter lange fotballsko, og Ruben har alt for lange lisser som han alltid snubler i. Vi liker også sidene der det er lister og punkter, og der de lager tullelister og gjør om navnene til kjente fotballspillere til nye morsomme navn.  

Det er morsomme tegninger, der er med på å gjøre historien bedre. Da får man vite hvordan de ser ut, og forklarer mye av historien sånn at den blir morsommere. Spesielt tegningen av keeperen på Ruben og Kent sitt lag, som er så nervøs at han må tisse hele tiden. De får også byttet inn jentene etter at Ruben og rektor krasjet, og rektor mistet brillene. Da ser han ingenting, og ser ikke hva som skjer eller hvem som er på banen. 

Vi synes boka var morsom, Adam gir den terningkast 6, August gir den terningkast 5. 

Adam og August 6D 

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s