I morgen da, da krigen kom

i morgen, da krigen kom

I morgen da, da krigen kom skrevet av John Marsden

Boken handler om Ellie og vennene hennes som drar på campingtur. De kommer fra en ganske isolert liten landsby. En dag se de noen militærfly på himmelen. Alle tror det er en øvelse, og reagerer ikke noe på det. Når de kommer tilbake til landsbyen oppdager de at alle menneskene er borte, og alle dyrene er døde. Ungdommene deler seg i tre grupper og reiser ut for å finne ut av hva som har skjedd. De finner ut at landsbyen er okkupert av soldater, og at alle menneskene fanget.

Boken har et spennende plot, og en kreativ handling. Det er ikke en handling jeg kunne ha tenkt ut selv. Historien er ganske dramatisk, og det skjer mye jeg ikke hadde sett for meg. Historien er ikke så veldig realistisk.

Jeg synes ikke boken er skrevet noe bra. Det er vanskelige ord, og passer ikke så godt for ungdom. Man blir heller ikke så godt kjent med personene fordi de er så mange, og derfor er det litt vanskelig å holde oversikten.

Boken har en spennende handling, men siden den ikke er så godt skrevet blir det vanskelig å følge historien, og det drar den ned. Jeg gir boken terningkast to.

Synne 6B

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s