Hjerte er en knyttneve

Hjertet er en knyttneve

Hjerte er en knyttneve

av Ingrid Ovedie Volden, Aschehoug, 2017

Dette er det jeg kaller en hjertelig bok.

I denne boka møter vi hovedpersonene Oliver og Aline. Aline har nettopp flyttet fra bestevennen sin når hun møter Oliver på sykehuset mens hun jobber med en skoleoppgave, og det viser seg at faren til Oliver har fått broken heart syndrom etter skilsmisse med Olivers mor. En dag er de på vei til sykehuset og glemmer tiden. De overnatter inne på sykehuset etter det og blir bare mer og mer forelsket. Med bekymrede foreldre og en ny kjæreste fortsetter boka bare fint.

Dette er en rørende bok, jeg anbefaler den sterkt til dere som liker romaner. Når jeg satt å leste føltes det ut som å komme inn i en verden av følelser, jeg tror denne boka kan hjelpe skilsmisse-barn med å uttrykke følelser og få hjelp.

Noen bøker er lette å finne og andre ikke, men bra bøker kan det være vanskelig å finne, denne er en av de bra bøkene. «Hjerte er en knyttneve» er lett å leve seg inn i. Når jeg leste når at stefaren til Oliver møtte Oliver og Aline på sykehuset (Askild) følte jeg meg irritert, og glad når Oliver og Aline blir venner etter en krangel. Dette er en bok for ivrige lesehester, jeg gir den terningkast 6.

Signe 6A

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s